Et en mands webbureau på Møn

enHest er et enkelt mands foretagende bestående af Espen Holmefjord. Jeg tilbyder hjemmesider baseret på CMS systemet TYPO3. Jeg har et godt netværk af folk jeg sammardbejder med grafikker, photograf, teksforfatter, flashers mm

My status

Teknikken

Jeg arbejder fortrinsvis med CMS systemet TYPO3. Det er et dansk opstartet opensource cms system som bliver benyttet i større og større omfang. Systemet har haft stor succes, specielt i Tyskland. I Danmark har bl.a . forbrugerstyrelsen lavet deres site med typo3.

Hvornår er det smart med et CMS system?

I firmaer, foreninger, skoler og andre steder hvor der er mere end 1 person ,som opdaterer  hjemmesiden, er det smart med forskellige bruger- grupper. En skole kan f.eks. give opdateringsrettigheder til skolebestyrelsen  til den del af hjemmesiden, der omhandler skolebestyrelsen  og andre rettigheder til skolens elever, lærere osv.

Hvis man gerne vil opdatere hjemmesiden nemt og fra den computer man lige nu har ved hånden (man er ikke afhængig af at have specielle programmer installeret på computeren, så kan opdatere hjemmesiden fra en hvilken som helst computer).

 

 

Et par links til yderligere info om typo3

www.typo3.dk   generel info om systemet 
   teknisk info og resourcer